Cluburi din Liga I transmit condoleanţe familiei lui Ilie Balaci

Mai multe cluburi din Liga I de fotbal au transmis, duminică, pe canalele lor oficiale, mesaje de condoleanţe la aflarea veştii că fostul internaţional Ilie Balaci s-a stins din viaţă, relatează Agerpres.

”FCSB exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a unuia dintre cei mai mari fotbalişti din istoria României, Ilie Balaci, la vârsta de 62 de ani. Dumnezeu să te odihnească în pace, ‘Prinţule’!”, se arată în mesajul vicecampioanei României, postat pe Facebook şi Instagram.

FCSB o va întâlni pe Universitatea Craiova, duminică seara, de la ora 21,00, pe stadionul ”Ilie Oblemenco”, în etapa a 12-a a Ligii I.

”FC Viitorul şi Academia Gheorghe Hagi regretă profund decesul, la doar 62 de ani, al celui care a fost Ilie Balaci, fostul jucător de legendă al Universităţii Craiova şi al Naţionalei României! Conducerea formaţiei constănţene transmite sincere condoleanţe familiei fostului mare fotbalist român, care a fost şi un model pentru multe generaţii de jucători. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, se arată în alt mesaj.

”Clubul CFR 1907 Cluj îşi exprimă regretul şi profunda tristeţe pentru trecerea în nefiinţă a unuia dintre marii fotbalişti ai României, Ilie Balaci! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanţe familiei îndurerate!”, scrie în comunicatul campioanei României.

”AFC Dunărea Călăraşi îşi exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a lui Ilie Balaci, la vârsta de 62 de ani!”, se arată în alt mesaj.

O altă nou-promovată în Liga I, FC Hermannstadt, a transmis: ”Astăzi este zi de doliu în fotbalul românesc. A murit Ilie Balaci. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Ilie Balaci a câştigat 3 titluri de campion al României şi 4 Cupe ale României cu Universitatea Craiova, echipă pentru care a evoluat în cea mai mare parte a carierei, iar înainte de a se retrage din activitate, în 1988, a mai evoluat la FC Olt şi Dinamo.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS