Confidenţialitate

Unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Poiana Brașov, amendat cu 15.000 de lei după ce ANPC a găsit mai multe nereguli, printre care și produse expirate | AUDIO

Unul dintre cele mai bine cotate cluburi din Poiana Brașov a fost amendat recent de comisarii de la Protecția Consumatorului cu 15.000 lei. Aceștia au găsit produse expirate și alte nereguli în restaurantul locației.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Controlul care a vizat cel mai căutat apres-ski din Poiana Brașov a fost efectuat la reclamația unui client.

Comisarii de la Protecția Consumatorului au găsit mai multe nereguli în club, de la produse expirate și produse fără etichete, la ustensile inadecvate și frigidere cu chederele rupte. Mâncarea expirată a fost confiscată, iar restaurantul a fost amendat cu 15.000 lei.

În plus, reprezentanții Comisariatului pentru Protecția Consumatorului au constatat că locația nu deține acord de funcționare, drept urmare Primăria Brașov a fost notificată pe această temă.

Clubul elitist din stațiune atrage în timpul sezonului de schi mii de turiști, printre care se numără nume sonore din showbiz sau din politică.

Sursa foto: Inquam Photos / Alexandra Pandrea

Citește și: Covasna: Fostă directoare și fostă contabilă de la o școală gimnazială, cercetate pentru delapidare în formă continuată. Angajatele foloseau banii instituției în scop personal | AUDIO