Clotilde Armand spune că problema gunoaielor din Sectorul 1 va fi rezolvată în câteva zile | AUDIO

Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand precizează că, de sărbători, nu va fi gunoi în regiunea cea mai bogată a Bucureștiului.

Blocajul continuă din cauza unor facturi pe care firma de salubritate le cere plătite, dar primarul Sectorului 1 spune că, deși unele servicii au fost plătite, compania nu ar fi efectuat lucrările.

Între timp, pentru a strânge gunoaiele, pe străzile din sector au fost mobilizați angajați de la Administrația Domeniului Public.

„Facturile operatorului de salubritate, care are monopol în Sectorul 1, nu au fost plătite din luna iulie. Când am vrut să achităm aceste facturi, le-am analizat, am găsit că pentru o bună parte sunt servicii facurate, dar neprestate.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Clotilde Armand a prezentat un exemplu de servicii plătite de Primăria Sectorului 1 care nu ar fi fost prestate:

„Avem niște mașini de măturat mecanizat, care au o lățime de acțiune de 2 metri 50 cm de acțiune, care se duc o singură dată pe o stradă și ei ne facturează ca și cum s-ar fi dus de două ori, cu 5 metri de carosabil. Nu vom petrece sărbătorile de final de an cu gunoi, asta este o promisiune de-a mea”, a mai spus edilul de la Sectorul 1.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Luni seară, Clotilde Armand anunța, prin pagina sa de Facebook, faptul că a fost lansată o platformă online pentru Sectorul 1 prin care cetățenii pot semnala locurile cu deșeuri necontrolate la care nu s-a putut ajunge până acum.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS