Confidenţialitate

Clotilde Armand: „Este victoria noastră și nu ne lăsăm furați și nici intimidați”

”De data asta matematica va învinge” – acesta este mesajul publicat pe Facebook de candidata USR-PLUS la primăria Sectorului 1, devenit viral în ultimele ore, cu peste 6.000 de reacții până acum.

În fața jurnaliștilor, Clotilde Armand a spus că „cifrele sunt publicate și cine știe să contabilizeze, poate să vadă clar cine este sau va fi primar. Este victoria noastră și nu ne vom lăsa intimidați”

„Este victoria noastră și nu ne lăsăm furați și nici intimidați. Aceste gesturi de intimidare sunt de la oameni disperați… I-am prins cu mâna în sac, e o anchetă în curs.

Va trebui să înțelegem care era procesul la care se gândea primarul de la PSD care a pierdut alegerile, totul e extrem de… Acest om care a fost prins cu procesele verbale, care de fapt era din PSD… Acest du-te-vino între etajul 1 și etajul 2. La 1 este Biroul electoral de sector, la etajul 2 este Direcția de Salubritate a primăriei, iar oamenii se duceau de la un etaj la celălalt cu procese verbale.

La etajul 2 am găsit alte procese verbale. Erau și alte hârtii, trebuie o anchetă foarte clară. Angajați ai ADP-ului erau acolo și se ocupau de alegeri.

La ora actuală, matematica e clară. Procesele verbale au fost clare, sunt documente care au fost încheiate cu prezența delegaților de la toate partidele, avem încredere în aceste procese verbale.

Sunt încă 9 secții neînchise, la 3, 4 se verifică. Nu e necesară renumărarea voturilor, e dificil.

Nu cred că se poate face acest lucru, pentru că în momentul în care s-au încheiat procesele erau cu toții de acord.

(…) Cred că matematica va învinge, cifrele sunt publicate și cine știe să contabilizeze, poate să vadă clar cine este sau va fi primar. Este victoria noastră și nu ne vom lăsa intimidați.

Le mulțumesc tuturor care au votat și au încredere în acest proces.

Noi vom rămâne aici până se va finaliza cu totul, n-am dormit foarte mult în toate aceste nopți, sunt o persoană responsabila și o să rămân aici. Totul va fi în regulă”, a declarat Clotilde Armand, candidata USR-PLUS la primăria Sectorului 1.

La Sectorul 1, Clotilde Armand se menţine pe primul loc la alegerile locale cu 41,03% din voturi, la o diferenţă de 1,25% de candidatul PSD, Daniel Tudorache, care are 39,78%, potrivit datelor parţiale centralizate de BEC, până marţi, la ora 20:00, după numărarea a 96% dintre voturi.