Confidenţialitate

Clotilde Armand cere ridicarea licenţei Romprest

Edilul sectorului 1, Clotilde Armand, a depus o cerere pentru ridicarea licenței Romprest, operatorul de salubritate cu care primăria are contract.

Clotilde Armand acuză firma de salubritate de șantaj și spune că a încălcat legea, după ce săptămâna trecută, a refuzat să ridice gunoiul de pe străzi.

Primăria susține că și-a onorat plățile către Romprest, dar operatorul nu a plătit firmele de sortare unde depozitează gunoiul. Clotilde Armand vrea ca plățile să se facă direct către sortatori:

Am făcut o solicitare către ANRSC pentru ridicarea licenţei acestui operator şantajist. Noi suntem gata să-i plătim pe sortatori direct, nu prin firma de salubritate. Noi deja am făcut o plată de 9 milioane, în ultima zi a lunii mai, precizând clar că 4 milioane sunt pentru sortatori. Sortatorii nu au primit suma respectivă.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand spune că declararea stării de alertă pentru 30 de zile ar aduce o rezolvarea a problemei, chiar dacă pe termen scurt.

Cer, în continuare, starea de alertă, care mi-ar permite să am un operator, să plătesc direct la sortator. Am cerut 30 de zile, timp în care putem să rezolvăm multe probleme şi să terminăm cu acest operator şantajist.”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Primarul sectorului 1 a vorbit și despre incidentul din această dimineață, când în timp ce afla la volan și aștepta la un semafor, un bărbat a început să lovească cu pumnii în geam și a încercat să-i deschidă ușa de mai multe ori.

Am explicat ce s-a întâmplat. Echipa noastră este hărţuită în continuare, dar nu ne intimidează. ”

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Foto: George Călin