Confidenţialitate

Clotilde Armand: “Am păzit fiecare vot. Și am ieșit învingători. V-am spus că matematica învinge”

După centralizarea tuturor datelor, există ùn câștigător la Primăria Sectorului 1 din București.

Clotilde Armand, candidata USR-Plus la Primăria Sectorului 1 a câștigat a în fața actualului primar de la PSD, Dan Tudorache, după ce toate cele 166 de secții de vot au fost centralizate pe platforma AEP, marți seara.

După centralizarea finală, Clotilde Armand are 40,95% (36.454), față de Dan Tudorache care a obținut 39,82% (35.447).
“În 2016 ne-au furat voturile. Într-o singură noapte au schimbat rezultatele. Și nu am renunțat. Am continuat bătălia noastră în consiliul local. V-am promis atunci că acești corpuți și mafia transpartinică din primărie trebuie să dispară.

Pentru că această instituție trebuie să funcționeze în interesul cetățenilor și nu a partidului. Au urmat patru ani grei de luptă în care s-au întâmplat foarte multe.
Anul acesta au vrut să ne fure din nou voturile. Și i-am prins în flagrant. Am stat și am păzit sediul Biroului Electoral al Sectorului 1 zi și noapte. Am păzit fiecate vot. Și am ieșit învingători. V-am spus că matematica învinge.

Acum, vă promit că voi lupta cu toată forța mea să fie pedepsiți toți cei responsabil de tentativa de fraudare a alegerilor. Lucrurile nu vor rămâne așa. Mulțumesc tuturor colegilor pentru efortul lor, mulțumesc susținătorilor și criticilor mei. De acum începem treaba. Și avem multe de făcut împreună.

Vă mulțumesc tuturor. Această victorie este a voastră!”, a reacționat Clotilde Armand, candidata USR-Plus la Primăria Sectorului 1.