Click!: Cel mai tare concert pe care l-a văzut litoralul românesc

Cei mai tari artişti cântă pe plaja dintre Saturn şi Venus duminca aceasta, de la ora 20:00.

Ziarul Click! trece în revistă evenimentele acestei veri, comentând despre concertul Europa FM LIVE pe plajă de duminică.

‘Europa FM organizează cel mai tare concert pe care l-a văzut Litoralul românesc.

Iar asta pentru că se vor aduna la un loc, pe aceeaşi scenă, 5 dintre cele mai bune trupe şi artişti ai momentului. Direcţia 5, Loredana, Ştefan Bănică jr., Horia Brenciu şi Holograf vor cânta live, fiecare câte 45 de minute, în cadrul spectacolului numit Europa FM live pe plajă’, scrie tabloidul.

Europa FM live pe plajă va avea loc pe plaja dintre Venus şi Saturn, duminică, 29 iulie, începând cu ora 20.00. Intrarea este liberă

Pe 28 iulie, tot pe litoral, evenimentul dance al anului este aşteptat să adune zeci de mii de oameni care să petreacă fără încetare aproape 24 de ore. Accesul la Liberty Parade va fi liber, dar va fi permis numai celor care au împlinit vârsta de 18 ani.

În perioada 26-28 iulie, la poalele Apusenilor (judeţul Hunedoara) are loc Route 68 Summerfest. Zdob şi Zdub, Şuie Paparude, Paraziţii, Luna Marară, Ţapinarii, ROA şi Omul cu şobolanii sunt artiştii pe care mizează organizatorii pentru a aduce cât mai mulţi spectatori.

Tot la sfârşitul acestei sătămâni este programat Stufstock, ajuns la a zecea ediţie. Festivalul are loc pe Plaja Nord din Vama Veche în zilele de 27 şi 28 iulie.