Confidenţialitate

Claudiu Bleonț este La Radio cu Andreea Esca – VIDEO

Claudiu Bleonț este sâmbătă La Radio cu Andreea Esca.  Actorul poate fi văzut în această perioadă și în spectacolul de teatru “Prenumele”, în regia lui Răzvan Săvescu, la Grand Cinema & More, din Băneasa Shopping City, piesa având premiera la începutul lunii octombrie.

Pentru a-i prezenta toate rolurile de succes este nevoie de mult mai mult de o emisiune. Claudiu Bleonț  a urmat    Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale, Bucureşti, clasa profesor Grigore Gonţa, promoţia 1983. Rolurile de absolvire au fost Ghiţă Coşcodan – „Agachi Flutur” de Vasile Alecsandri, regia Grigore Gonţa; Melchior Gabor – „Deşteptarea primăverii” de Frank Wedekind, regia Gina Guzina

Printre altele a fost distins cu Premiul presei „Coup de Coeur de la presse” la Festivalul de la Avignon 2007, secţiunea Off, pentru spectacolul “Himnus” de Gyorgy Schwajda, în regia lui Radu Dinulescu, Teatrul Fani Tardini din Galaţi, Premiul pentru cel mai bun actor, la Festivalul de Comedie, Galaţi, pentru „Caii la fereastră” de Matei Vişniec, regia Radu Dinulescu, 2006 și Premiul pentru cel mai bun actor pentru rolul El din piesa „Un bărbat şi mai multe femei”, Teatrul Petroşani, regia proprie.