Claudia s-a întors din vacanţa în Grecia, câştigată în Deşteptarea, şi ne povesteşte experienţa ei

claudia-cu-thassos-inima-europa-fm

Dacă la început de toamnă, poţi câştigă o vacanţă la munte, zi de zi, în Deşteptarea, şi pe durata verii v-am oferim vacanţe la mare, în ţară şi peste hotare.

Claudia Chirilă, ascultătoare fidelă de Europa FM, este una dintre câştigătoarele din această vară ale unei vacanţe în Insula Thassos, din Grecia. La final de sejur, ea ne-a trimis pe pagina de Facebook Europa FM multe fotografii din vacanţa câştigată în Deşteptarea şi ne-a împărtăşit cum a fost experienţa ei în Grecia:

“Am fost fericiţii câştigători ai unei excursii în Thassos, Grecia şi cum astăzi e ultima noastră noapte, ne-am gândit că meritaţi să va transmitem gândurile şi impresiile noastre frumoase.

claudia-si-inima-europa-fm-pe-nisip

Am avut o excursie pe cinste, am călătorit pe întreaga insulă (Golden Beach, Mănăstirea Arhanghelilor, Piscina naturală Giolo-spectacol fantastic al naturii, Marber Beach- privelişti de excepţie, croazieră pe Marea Egee- infricosatoare pe valurile mari, dar am trăit senzaţii fenomenale) şi am călcat pe multe alte plaje din Limenas, Limenaria, Potos, Ailiki… ne-am răsfăţat maxim. Am degustat din preparatele lor specifice (probabil am sarit mult peste greutatea noastră corporală).

Am fost uşor îngrijoraţi de incendiu, dar am fost la mare depărtare de el. L-am putut viziona de pe mare.

Am cunoscut alţi români, ne-am împrietenit cu ei, iar întreaga mea familie rămâne cu amintiri de neuitat.

Deşi insula este în dezvoltare încă, unele locuri vizitate ne-au tăiat răsuflarea.
Vă mulţumim pentru această oportunitate”, ne scrie Claudia.

Vă mulţumim şi noi pentru că ne trezim împreună, zi de zi, în Deşteptarea, la Europa FM!