Confidenţialitate

Premierul Ciucă, despre accidentul în care a murit o fetiță: Reprezentanții autorităților publice sunt primii datori să protejeze cetățenii și să respecte legea

Guvernul a publicat, pe Facebook, un mesaj din al premierului referitor la accidentul produs în Capitală, joi, în care o mașină a Poliției a călcat două fete pe o trecere de pietoni.

Una dintre victime a murit, iar cealaltă este în stare gravă la spital.

„Am aflat cu tristețe despre tragicul accident rutier în care o fetiță și-a pierdut viața, astăzi, în București, după ce a fost lovită de o mașină a Poliției. Sunt consternat de moartea violentă a copilei și transmit condoleanțe familiei îndoliate. Am vorbit cu ministrul Sănătății și am încredere că medicii vor face tot ce e necesar pentru îngrijirea, în cele mai bune condiții, a celei de-a doua fetițe, despre care am primit asigurări că este în afara oricărui pericol. I-am cerut ministrului de Interne să se asigure că ancheta privind stabilirea responsabilității se derulează rapid. Cei care reprezintă o autoritate publică, mai ales când poartă uniformă, sunt primii datori să protejeze cetățenii și să se asigure de respectarea legii”, transmite Nicolae Ciucă.

 

FOTO: Unsplash / Juliana Amorim

Citește și: Accident grav în București: O mașină a Poliției a lovit două minore. Una dintre fete a decedat

Autor: Carmen Zanfir