City-break de Ziua Națională

Dacă vreţi să profitaţi de minivacanța de 1 Decembrie pentru a pleca într-un city-break înafara țării, încă mai găsiți oferte la preţuri accesibile.

 

Așadar, turiștii pot da plăcintele românești pe pastele ori pizza din Roma sau Milano. Sau pot renunța la tradiționalul ciolan cu fasole de la noi pentru o paella pe Rambla, în Barcelona. Și Londra este una dintre destinațiile de city-break, numai bună pentru minivacanța de 1 decembrie.

 

Pe lista destinațiilor putem pune și Amsterdam – pentru cei care vor să se plimbe cu barca pe canalele orașului, sau Viena, pentru cei cărora li s-a făcut dor de un ștrudel adevărat alături de o ciocolată caldă, la o cafenea din zona Primăriei.

 

Este puțin cam târziu pentru a mai putea spera să găsim prețuri bune – pentru că tariful unui pachet turistic este dictat mai ales de costul biletului de avion. Totuși, cu ceva noroc, și pe ultima sută de metri mai găsim tarife rezonabile, spune Manuela Melinescu, reprezentanta unei agenții de turism online.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

În general, persoanele care preferă city-break-urile sunt tinerii. Studiile agențiilor de turism arată că aceștia au între 25 și 35 de ani și fac parte din categoria călătorilor care pleacă la drum cu un rucsac în spate, cu prietenul ori prietena de mână și pregătiți să descopere o nouă destinație.

Articole Similare