Circulație blocată la metrou între Piața Victoriei și Aviatorilor, după ce un cablu a luat foc

Un nou incident la metroul bucureștean. Circulația trenurilor este blocată între Piața Victoriei și Aviatorilor, pe ambele sensuri.

Un cablu a luat foc între cele două stații, iar în urma incendiului s-a degajat un fum în tunel. Nicio persoană nu este rănită.

Fumul a fost observat în jurul orei 09.50 de mecanicul unui tren care a decis să se întoarcă la stația Victoriei.

”E un incendiu de cablu sau de o anumită componentă care este în tunelul metroului, între stația Victoriei și Aviatorilor. Ambele stații au fost evacuate. Sunt echipe de intervenții la ambele capete și la Aviatorilor și la Victoriei. Nu avem garnituri blocate în tunel.

A fost o garnitură de metrou în stația Victoriei și persoanele s-au autoevacuat. Intervenția este în curs. Totul va fi sub control și sperăm cât mai repede să se redea în funcțiune tronsonul respectiv”, a declarat Raed Arafat, secretarul de stat în Ministerul de Interne.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Așadar, mai multe autospeciale de stingere intervin la faţa locului. ISU București a trimis şase autospeciale de stingere şi patru echipaje SMURD. Garniturile de metrou circulă doar până la Piaţa Romană.

În ultima lună au avut loc mai multe incidente la metroul bucureștean. La stația Piața Romană a avut loc un incendiu, dar nimeni nu a fost rănit. Iar în urmă cu o săptămână, circulaţia trenurilor a fost îngreunată aproximativ 30 de minute, pe magistrala spre Dristor 2.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS