Circulaţia trenurilor pe ruta Bucureşti – Constanţa, blocată în urma accidentului soldat cu patru morţi, a fost reluată

UPDATE: 12.30

Circulaţia trenurilor pe ruta Bucureşti – Constanţa, care a fost blocată în urma accidentului soldat cu patru morţi, dintre care trei copii, a fost reluată, însă trenurile spre şi dinspre litoral au întârzieri. Conform reprezentaţilor IGPR, mecanicul locomotivei a fost înlocuit.

„CFR Călători informează că azi, 17 august 2017, în jurul orei 09:20  trenul IR 1983 Bucureşti – Constanţa a lovit în zona Pasărea un grup de 4 persoane. Procuratura este la faţa locului pentru efectuarea cercetărilor. Circulaţia trenurilor în zonă este afectată, înregistrându-se întârzieri semnificative. De asemenea, în urma acestui incident tragic, trenurile spre / dinspre litoral vor circula cu întârzieri: pasagerii trenului IR 1932 Oradea – Mangalia, între care se găsesc şi 40 minori, primesc de la personalul feroviar apă, fructe, covrigei”, informează CFR Călători.

De asemenea, reprezentanţii CFR spun că cei care vor să renunţe la călătorie, vor putea primi, la cerere, contravaloarea pentru parcursul neefectuat.

Patru persoane – o femeie şi cei trei copii – au murit după ce au fost lovite de un tren interregio care circula pe magistrala 800 Bucureşti – Constanţa, între localităţile ilfovene Pasărea şi Brăneşti.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, femeia decedată avea în jur de 25 de ani, iar cei trei copii aveau vârste cuprinse între 2 şi 12 ani. La faţa locului sunt criminalişti şi reprezentanţi ai poliţiei transporturi, cercetările fiind coordonate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Poliţiştii iau în calcul toate variantele, inclusiv cea a sinuciderii, a mai spus el.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS