Circulația trenurilor oprită pe anumite tronsoane în Brăila, Bistrița-Năsăud și Dâmbovița

In judeţul Brăila, circulaţia feroviară este oprită ambele fire ale Magistralei 700, Constanţa – Galaţi, din cauza unui accident produs în zona municipiului Brăila.

Trenul R7363 a lovit un autoturism, al cărui conducător auto nu a respectat semnificaţia semnalelor la trecerea la nivel cu calea ferată. Evenimentul s-a soldat cu decesul a două persoane.

La locul accidentului intervin mai multe autospeciale de la ISU, ambulanță și poliție. Cel mai probabil, șoferul nu s-a asigurat la traversarea șinelor de cale ferată-transmite corespondenta Europa FM, Ema Turcu.

Circulaţia feroviară rămâne oprită și pe secţia de cale ferată 409, între Vişeul de Jos şi Salva, staţia Dealul Ştefăniţei, în judeţul Bistriţa –Năsăud, pentru remedierea macazurilor afectate în urma deraierii, în cursul zilei de 15 martie 2018, a unui tren de marfă încărcat cu cherestea – potrivit Infotrafic.

De-asemenea, în judeţul Dâmboviţa, traficul feroviar este blocat pe secţia de cale ferată 904, între staţiile Fieni şi Pietroşiţa, din cauza alunecării terasamentului la kilometrul 65+150 de metri.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS