Circulaţia rutieră pe DN18 este întreruptă temporar din cauza copacilor prăbușiți pe drum

Din cauza mai multor arbori care au căzut pe partea carosabilă, circulaţia rutieră pe DN18 este întreruptă temporar pe raza localităţii Cârlibaba,în judeţul Suceava, iar pe raza localităţii Valea Albă din judeţul Maramureş, la km 33, traficul rutier se desfăşoară pe un singur sens, alternativ, din aceeaşi cauză.

Se anunță viscol puternic la munte și ninsori însemnate cantitativ şi viscolite în nordul Moldovei

Administrația Națională de Meteorologie a emis, duminică dimineață, cod portocaliu de viscol puternic în zona montană înaltă a Carpaţilor Meridionali şi de Curbură și ninsori însemnate cantitativ şi viscolite în nordul Moldovei.

Avertizarea meteo cod portocaliu este vizează intervalul orar 11 – 18.

La munte va continua să ningă, iar în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, cu precădere la altitudini de peste 1400 m, vântul va sufla tare, cu peste 90…100 km/h, viscolind puternic şi troienind zăpada, iar vizibilitatea se va reduce sub 50 m.
În judeţele Suceava, Neamţ şi Botoşani vor fi ninsori în general însemnate cantitativ şi local viscolite, determinând temporar o scădere semnificativă a vizibilităţii.

Meteorologii atenționează că în următoarele zile vremea va deveni deosebit de rece în toate regiunile, astfel încât temperaturile minime vor fi preponderent negative, iar în depresiunile Carpaţilor Orientali se vor înregistra în jur de -10 grade.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS