Circulaţia pe podul Calafat – Vidin -întreruptă vineri pentru lucrări de întreţinere şi reparaţie

Circulaţia pe podul Calafat – Vidin va fi întreruptă, vineri dimineaţă, între orele 9.00 – 10.15, pentru lucrări de întreţinere şi reparaţie. În perioada menţionată, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului.

Societatea comună româno-bulgară Danube Bridge Vidin Calafat ad Bulgaria, care se ocupă de administrarea podului Calafat-Vidin, a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu că, vineri, între orele 09.00-10.15, circulaţia pe podul Calafat -Vidin va fi întreruptă pentru lucrări de întreţinere şi reparaţie.

În intervalul orar specificat, autovehiculele vor fi oprite în zonele adiacente Punctului de trecere a Frontierei Calafat, până la momentul reluării traficului.

Având în vedere aceste aspecte, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu ţine permanent legătura cu autorităţile bulgare şi a dispus toate măsurile aflate în competenţă astfel încât la ridicarea restricţiei controlul de frontieră să se desfăşoare fluent şi operativ.

Poliţiştii de frontieră recomandă şoferilor să consulte aplicaţia „Trafic Online”, care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.





Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS