Confidenţialitate

Circulația pe drumul care duce la Rânca a fost reluată

Circulatia rutieră pe drumul național 67 C, din județul Gorj, care duce la Rânca, a fost redeschisă luni, la ora 10.00. Drumul a fost închis duminică seară din cauza condițiilor meteo.

Încă de luni dimineața, drumarii au intervenit pe Drumul național 67 C, Novaci-Rânca pentru a curată carosabilul.

Au fost cantități mari de zăpadă aduse de viscol pe drum și în zonă s-a acționat cu autofreze și utilaje cu lama.

Vântul în această zonă a suflat la rafale și cu peste 90 de km la oră. Drumul a fost închis de duminică noapte până luni dimineață, la ora 10,00 din cauza viscolului și a vizibilității reduse care punea în pericol siguranța participanților la trafic.

La Rânca, în momentul deciderii închiderii drumului se aflau mai mulți turiști care au hotărât să-și întrerupă vacanța și să coboare din stațiune.

Acum, cei de la CNAIR au dat asigurări că pe acest drum se circulă fără probleme.

„Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate”, transmite CNAIR.

Autor: Gabriela Mladin

Sursa foto: Facebook / Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere

Citește și: Ninsori puternice în SUA: 6.000 de zboruri anulate și zăpadă de peste jumătate de metru, în mai multe state | VIDEO