Confidenţialitate

Circulația pe A2, între Fundulea și Drajna, este oprită

Începând cu ora 13:15, s-a închis circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule pe A2, între Fundulea și Drajna (km 36+000 – km 105+000) pe ambele sensuri din cauza fenomenului meteo de ploaie înghețată care generează apariția spontană a poleiului.

Fenomenul meteo de ploaie înghețată este foarte periculos, instalându-se spontan și afectând puternic siguranța circulației rutiere.

Rută ocolitoare: Fundulea – DN 3 – Lehliu – DN 3A – Drajna.

Reprezentanţii CNAIR acţionează în permanenţă în toate zonele afectate, pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere face apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Conform unei atenţionări Cod galben emise de Administraţia Naţională de Meteorologie, duminică, în Dobrogea şi sudul Munteniei vor fi predominant ploi. Cantităţile de apă vor depăşi local 15…20 l/mp şi izolat 30 l/mp.