Circulația metroului a fost blocată la Piața Unirii

Circulația metroului bucureștean a fost oprită vineri, în jurul orei 19, din cauza unei defecțiuni care a afectat trenurile care circulau spre Preciziei și Dristor 2. După aproape o jumătate de oră circulația a fost reluată.

Metrorex a anunțat că la sfârșitul acestei săptămâni sunt programate mai multe lucrări care vor afecta modul în care circulă trenurile. Astfel, în perioada 31 august – 3 septembrie se vor efectua lucrări de modernizare și înlocuire a acazelor.
În perioada lucrărilor de modernizare circulaţia trenurilor se va reorganiza astfel:
• Vineri, 31 august, călătorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera şi retur),vor coborî în stația Aurel Vlaicu și, de pe același peron, vor lua un alt tren de la aceeași linie sau de la linia vecină, pentru continuarea călătoriei. La orele cu vârf de trafic, intervalul de circulație între trenuri pe tronsoanele Berceni – Aurel Vlaicu – Berceni va fi de 5-6 minute respectiv 8-9 minute în restul zilei. Pe tronsoanele Aurel Vlaicu – Pipera – Aurel Vlaicu, intervalul de succedare a trenurilor este de 10 minute la orele cu vârf de trafic și de 16 minute în restul zilei.

• În perioada 1 – 2 septembrie (sâmbătă și duminică), călătorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera şi retur) vor coborî în stația Aviatorilor și vor lua un alt tren de la aceeași linie, pentru continuarea călătoriei. Pe tronsoanele Berceni – Aviatorilor – Berceni intervalul de succedare a trenurilor va fi de 8 minute. Pe tronsonul Aviatorilor – Pipera – Aviatorilor, intervalul de succedare a trenurilor va fi de 16 minute.

FOTO: Georgeta Răducanu

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS