Confidenţialitate

Circulația feroviară între Zăvestreni-Vadu Lat, pe secția București-Videle, întreruptă temporar în urma unui incendiu de vegetație | VIDEO + FOTO

Incendiu de vegetație uscată, lăstăriș și mărăciniș în localitatea Vadu Lat. Circulația feroviară între stațiile Zăvestreni-Vadu Lat (de pe secția București-Videle) este întreruptă temporar.

UPDATE 15:10. 5 hectare de teren cu vegetație uscată au ars. 10 traverse de cale ferată, afectate

În urma incendiului au ars vegetație uscată, lăstăriș, mărăciniș și deșeuri menajee pe o suprafață de aproximativ 5 hectare.

10 traverse de cale ferată din lemn au fost afectate.

Se crede că o posibilă cauză a incendiului a fost aprinderea focului în spații deschise.

Știre inițială

Incendiul se manifestă în mai multe focare, în apropierea căii ferate și a unei păduri. Echipajele care au ajuns la fața locului acționează astfel încât să protejeze fondul forestier și infrastructura feroviară, limitând propagarea flăcărilor.

Pentru ca pompierii să poată interveni în condiții de siguranță, circulația feroviară între stațiile Zăvestreni-Vadu Lat (de pe secția București-Videle) este întreruptă temporar. La caz acționează pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Roata de Jos și Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere și o cisternă.

Sursa foto: ISU Giurgiu

Sursa foto: ISU Giurgiu

Sursa foto: ISU Giurgiu

Sursa foto: ISU Giurgiu

Sursa foto: ISU Giurgiu

Sursa foto: ISU Giurgiu

Autor: Camelia Sacheti

Sursa video: ISU Giurgiu

Sursa foto: ISU Giurgiu

Citește și: Arad: Momentul în care un câine este salvat de pompieri după ce s-a rătăcit | VIDEO