Circulaţia a fost oprită temporar pe DN7A din cauza vremii nefavorabile

Începând cu ora 16:30, în judeţul Hunedoara, circulaţia a fost oprită temporar pe DN7A, întrePetrila şi limita cu judeţul Vâlcea, pe tronsonul kilometric 86+601 – 91+200 de metri, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.

Traficul rutier pe DN1 se desfăşoară îngreunat din cauza copacilor căzuți pe carosabil. Pe DN1A ninge acum viscolit între kilometrii 140 şi 160.

Avertizarea meteo cod portocaliu este valabilă până la ora 18

La munte va continua să ningă, iar în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, cu precădere la altitudini de peste 1400 m, vântul va sufla tare, cu peste 90…100 km/h, viscolind puternic şi troienind zăpada, iar vizibilitatea se va reduce sub 50 m.
În judeţele Suceava, Neamţ şi Botoşani vor fi ninsori în general însemnate cantitativ şi local viscolite, determinând temporar o scădere semnificativă a vizibilităţii.

Meteorologii atenționează că în următoarele zile vremea va deveni deosebit de rece în toate regiunile, astfel încât temperaturile minime vor fi preponderent negative, iar în depresiunile Carpaţilor Orientali se vor înregistra în jur de -10 grade.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS