Ciprian Deac a rămas la CFR Cluj

Este oficial – FCSB a ratat transferul lui Ciprian Deac. Mijlocașul ofensiv al lui CFR Cluj a semnat joi prelungirea contractului cu echipa ardeleană, care i-a făcut o ofertă comparabilă cu cea a roș-albaștrilor. În vârstă de 31 de ani, lui Deac i-a fost mărit salariul de la 6.000, până la 13.000 de euro pe lună, urmând să primească și o primă de circa 100.000 de euro, fiindcă a revenit gratis la CFR.

Patronul FCSB – Gigi Becali anunțase public că-i oferă jucătorului un salariu lunar de 15.000 de euro și 200.000 de euro la semnătură, însă acesta a preferat să nu plece din Cluj, unde are familia și unde se află într-o relație foarte bună cu șefii grupării din Gruia. “Am vorbit cu băiatul dimineață, mi-a mulțumit și mi-a spus că îi pare rău. Într-un fel, l-am ajutat, fiindcă a obținut și un salariu mai mare, arătându-le oferta mea”, a declarat Gigi Becali.

Ciprian Deac a debutat la CFR Cluj în 2006 și a mai jucat în carieră la Oțelul Galați, Schalke 04, Rapid, precum și la două formații în Kazahstan: Aktobe și FC Tobol. A revenit la Cluj anul acesta și a marcat 5 goluri în 8 partide din sezonul actual.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS