Confidenţialitate

Ciolacu: Restricțiile nu sunt o soluție. Dispar 500 de milioane de euro pe zi din economie

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, acuză că nu a existat un dialog între cetățeni şi autorități și spune că nici acum, când „fiecare zi pierdută înseamnă 500 milioane de euro”, PNL nu înţelege că restricţiile nu sunt o soluție.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, spune că este nevoie de un parteneriat real între cetățeni și autorități.

PNL nu a înţeles nici acum, când fiecare zi pierdută înseamnă 500 de milioane de euro care dispar din economie, că restricţiile şi îngrădirile la nesfârşit nu reprezintă o soluţie! Că era şi este nevoie, de un parteneriat real între cetăţean şi autorităţi, nu de bici!”, a scris Ciolacu, joi, pe Facebook.

El spune că liberalii nu au menţinut un dialog cu antreprenorii, elevii sau reprezentanţii cultelor religioase.

Aroganţa politică şi-a spus cuvântul. Guvernul PNL nu a fost interesat de niciunul dintre domeniile unde puteau găsi un partener de dialog! PNL nu a dat doi bani nici pe antreprenori, nici pe dascăli şi elevi, nici pe reprezentanţii cultelor religioase. Nu a avut încredere în ei şi nu i-a considerat parteneri. PNL a folosit doar biciul, încălcări de drepturi şi de libertăţi, legi şi ordonanţe neconstituţionale!”, motivează Marcel Ciolacu.

Social-democratul subliniază că prin comunicare s-ar fi găsit soluţii mai repede, iar Guvernului „i-ar fi rămas suficient timp” să se gândească la repornirea economiei.

Era atât de greu în a discuta cu toţi factorii implicaţi? În a găsi soluţii împreună?”, întreabă el.

Ciolacu mai spune că e „halucinant” faptul că în loc să redeschidă economia, un Guvern de dreapta o ţine închisă.