Confidenţialitate

Ciolacu: Nu ştim dacă doamna Gabriela Firea a pierdut. Aşteptăm rezultatele finale!

Liderul PSD a comentat, duminică seara, la închiderea urnelor, rezultatele alegerilor locale.

“Le mulţumesc miilor de români care au votat astăzi cu PSD, bucureştenilor care au situat la votul politic, în acest moment, PSD pe primul loc. Vă reamintesc că am dublat votul politic pe Bucureşti de la ultimele alegeri europarlamentare, când au fost 16,2%, acum estimarea la toate exit-poll-urile este de minim 33%. Acest lucru arată foarte clar că PNL care se află pe locul 3 ca şi vot politic pe Bucureşti a fost sancţionat de către bucureşteni pentru haosul din pandemie, pentru hoţiile din pandemie. (…) Nu ştim dacă doamna Gabriela Firea a pierdut… Aşteptăm rezultatele finale!”, a afirmat Marcel Ciolacu, la sediul central al PSD.

„Din discuțiile mele cu doamna Firea, am ajuns la aceeași concluzie: sunt foarte mândru de doamna Firea, pentru această decizie de a merge singură, pe picioarele ei și de a-și asuma acest risc de a se lupta cu toată lumea”, a spus fruntașul social-democrat.

Marcel Ciolacu a fost întrebat despre greșelile PSD.

„Acum trei ani când l-a schimbat pe Sorin Grindeanu din funcția de prim-ministru… Din momentul acela, au început greșelile în cascadă în Partidul Social Democrat”, a mai spus liderul PSD.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Susţinut de PNL şi Alianţa USR PLUS,  Nicușor Dan a obţinut, duminică, 47,2% din voturile bucureştenilor pentru funcţia de primar general al Capitalei, iar actualul edil Gabriela Firea, candidatul PSD, a fost creditată cu 39%, potrivit rezultatelor exit-poll-ului realizat de CURS – Avangarde.