Confidenţialitate

Ciolacu: Îi provoc pe actualii guvernanţi la o dezbatere între specialişti | VIDEO

Liderul social-democraților le-a lansat guvernanților, miercuri, invitația la o dezbatere între specialişti pe tema crizei epidemice.

„Sănătate şi siguranţa românilor sunt cele mai importante. Nimic nu este mai important decât acestea. Toate măsurile, planul PSD pentru combaterea pandemiei sunt elaborate de experţi, nu de impostori şi habarnişti ca la PNL. Sunt măsuri concrete, coerente care vor ajuta România să treacă de această criză şi să revenim mai puternici. De aceea, astăzi îi provoc pe actualii guvernanţi să participe la o dezbatere – specialiştii PSD versus specialiştii PNL. Măsurile PSD pentru combaterea pandemiei versus măsurile PNL. Am vorbit cu domnul profesor Rafila şi domnia sa este pregătit. Invităm toate televiziunile la această dezbatere”, a spus Marcel Ciolacu într-un medsaj video postat miercuri pe pagina de Facebook a PSD.

Opoziția propune înfiinţarea unui centru de comunicare integrat COVID-19 şi testarea tuturor indivizilor, indiferent de simptome, în locurile cu incidenţă ridicată. PSD mai propune şi dezvoltarea site-ului COVID-19 România şi a unui call center cu număr unic naţional şi Dezvoltarea de aplicaţii informatice pentru comunicarea către utilizatori a situaţiei epidemiologie şi a urgenţelor la nivel naţional sau local, în timp real.

De asemenea, planul PSD propune dezvoltarea unei aplicaţii informatice care să permită oricui să beneficieze de testare, la nevoie, în cazul în care consideră că este la risc de infecţie.