Ciolacu: Îi îndemn pe români să voteze în spiritul Sfântului Nicolae | AUDIO

Președintele PSD a votat, duminică dimineață, și i-a îndemnat pe români să voteze în spiritul Sfântului Nicolae, care pentru cei cuminți aduce daruri, iar pentru cei obraznici aduce nuiaua.

La ieșirea dintr-o secție de vot din Buzău, Marcel Ciolacu a declarat că votul său a fost pentru un plan concret de luptă împotriva pandemiei.

„Am votat astăzi pentru ca românii să-și ia viața înapoi, am votat astăzi pentru ca, de mâine, România să aibă un plan concret și specialiștii capabili pentru gestionarea pandemiei și a crizei economice. Am votat pentru cei care au nevoie de pensii, de alocații, de școli deschise, dar am votat și împotriva incompetenței și indolenței. Am votat pentru producătorii români, firmele românești, și îndemn pe toți românii să vină astăzi la vot și să voteze în spiritul Sfântului Nicolae, care pentru cei care au fost cuminți aduce daruri și pentru cei care au fost obraznici aduce nuiaua”, a spus fruntașul social-democrat.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Peste 18 milioane de români sunt așteptați să decidă care va fi componența Parlamentului pentru următorii 4 ani. În cursa electorală s-au înscris 7.136 de candidați pentru cele 465 de mandate de deputat și senator.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS