Confidenţialitate

Ciolacu, despre Dragnea: Să nu uităm că a plecat la închisoare din scaun de preşedinte al PSD şi de preşedinte al Camerei Deputaţilor

Preşedintele PSD a comentat, marţi seară, declaraţiile făcute de Liviu Dragnea la recenta ieşire din penitenciar.

Fostul lider social-democrat a susținut că ”PSD este un partid de operetă, condus de laşi” şi că e ”în buzunarele SRI”.

”Sunt ferm convins că nu trece printr-un moment fericit şi nu a trecut nici până acum (…) E foate greu, să nu uităm că a plecat la închisoare din scaun de preşedinte al PSD şi din scaun de preşedinte al Camerei Deputaţilor, al treilea om în statul român. E uman să existe un şoc. E uman ca fiecare să avem supărările noastre. Nu cred că domnul Liviu Dragnea are un război cu Marcel Ciolacu, cu conducerea partidului sau cu PSD. Totuşi, şi partidul, şi Liviu Dragnea au oferit foarte multe. Sunt ferm convins că şi-a făcut o analiză a greşelilor personale”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3.

”Adversarii politici, ţinând cont de degringolada şi din Guvern, din interiorul PNL, din interorul USR PLUS, e posibil să folosească acest moment, dar nu cred că Liviu Dragnea va cădea în această capcană”, a adăugat fruntașul PSD.

Eliberat condiționat din închisoare, Liviu Dragnea a părăsit, joi, Penitenciarul Rahova, unde a declarat că a trăit “doi ani şi două luni de suferinţă, abuzuri şi umilinţă”.

Fostul lider PSD se consideră un deţinut politic.

“Din păcate, nu există opozitie. PSD-ul a devenit un partid de operetă condus de oameni laşi. Toţi sunt (…) Un partid fără personalitate. PSD nu mai e partid, e în buzunarele SRI-ului”, a adăugat Liviu Dragnea.