Confidenţialitate

Ciolacu, despre congresul PNL: Un festival al Covidului, o rușine națională

Liderul PSD a criticat, sâmbătă seara, modul în care a fost organizat congresul PNL, întrucât evenimentul ar fi sfidat regulile sanitare impuse populației.

„N-am asistat la un exerciţiu democratic. Am asistat astăzi la o ruşine naţională, la un partid care a sfidat total democraţia, regulile şi pe toţi românii. Şi-au bătut joc de lege şi toate aceste lucruri s-au întâmplat cu girul aşa-zisului preşedinte al României, Klaus Iohannis. Klaus Iohannis, şi în acest al doilea mandat al său, a demonstrat că nu poate să fie preşedintele României, nu depăşeşte nivelul de preşedinte al Partidului Naţional Liberal. Este inadmisibil să modifici lei în Guvernul României astfel încât tu şi partidul tău să poţi ţine un congres”, a declarat șeful opoziției social-democrate la Antena 3.

„PSD nu a putut ţine congres fizic pentru că erau 1.000 de cazuri pe zi şi 14 decedaţi. Astăzi sunt peste 8.000 de cazuri pe zi şi peste 150 de decedaţi de COVID. Este o ruşine naţională ceea ce au făcut ei astăzi. Nu a fost un festival al democraţiei, a fost un festival al Covidului”, a completat liderul social-democraţilor.

Cei 5.000 de delegați liberali prezenți la Romexpo, sâmbătă, l-au ales pe Florin Cîțu în fruntea PNL.