Confidenţialitate

Ciolacu: Cîţu şi-a luat palme peste ochi la Bruxelles şi îşi varsă frustrările pe toată lumea în ţară!

Liderul PSD i-a răspuns ironiilor lansate de premier Florin Cîțu, care l-a invitat să îl sune pentru a-i explica proiectul de buget.

”Cîţu şi-a luat palme peste ochi la Bruxelles şi îşi varsă frustrările pe toată lumea în ţară”, scrie Marcel Ciolacu pe Facebook, recomandându-i liberalului să sune:
”-La milioanele de angajaţi cărora le-ai dat 2 lei pe zi la salariul minim
– La milioanele de copii pe care i-ai minţit cu nesimţire că le creşti alocaţiile,
– La milioanele de pensionari de care ţi-ai bătut joc ”electoral” că le creşti pensiile;
– La sutele de mii de fermieri loviţi de secetă cărora nu le-ai mai dat nicio despăgubire;
– La zecile de mii de antreprenori care şi-au închis afacerile aşteptând la nesfârşit banii promişi pe care voi i-aţi FURAT”.

”Ai vreo 10 milioane de telefoane de dat! 10 milioane de români pe care i-ai nenorocit, Cîţule! Şi la sfârşit, dă-ţi demisia! Scuteşte-ne de răţoiala asta adolescentină!”, mai notează Marel Ciolacu.

Premierul a declarat, sâmbătă, că nu este dispus să susţină în proiectul de buget “nenorocirile adoptate de PSD între 2017 şi 2019”, iar prin acest buget va fi reparat “dezmăţul făcut de PSD”.

“De la tovarăşul Ciolacu mă aşteptam să mă sune, îmi luam eu o zi – două din viaţă, pierdeam timpul ăsta şi îi explicam eu cum e cu bugetul. Ştiu, e mai greu, dar îi explicam eu cum e cu bugetul, nu trebuia să facă aceste scrisori la Comisia Europeană. Deci, tovarăşul Ciolacu, când ai timp, dă-mi un telefon”, a adăugat Florin Cîţu.