Confidenţialitate

Ciolacu cere anularea alegerilor din Bucureşti, acuzând fraudarea acestora

Liderul PSD cere anularea alegerilor locale din Bucureşti, acuzând fraudarea acestora de către USR PLUS şi solicită demisia ministrului de Interne.

Marcel Ciolacu a distribuit, miercuri seară, pe Facebook, imagini prezentate de Antena 3, care ar sugera că membri ai USR umblă la sacii cu voturi în Sectorul 1.

”Iohannis girează un sistem mafiot! Iohannis, nici omologii tăi din Africa nu ar face aşa ceva!!! Să vezi cum useriştii fură voturile ca-n codru, cu jandarmii la uşă, dar tu să dai vina pe alţii!!! În fapt, în faţa camerelor useriştii au făcut circ şi istericale, iar pe la spate fugeau în spate cu sacii cu buletine! INIMAGINABIL pentru o ţară membră a Uniunii Europene! Toţi aceşti hoţi trebuie arestaţi urgent!”.

Șeful PSD cere demisia ministrului de Interne.

”Demisia VELA pentru că ţi-ai pus interlopii în uniformă de jandarm să păzească hoţii! PNL este părtaş la acest furt şi trebuie să răspundă pentru că Guvernul lor de incompetenţi şi hoţi a organizat alegerile! Vă asigur că lucrurile nu rămân aşa! Toţi veţi ajunge la puşcărie! Vom sesiza toate instituţiile internaţionale! Europa trebuie să ştie cine sunteţi, hoţilor!!! Alegerile au fost în mod evident fraudate şi trebuie anulate”, a mai scris Marcel Ciolacu.

Primarul general în exercițiu, social-democrata Gabriela Firea, a solicitat repetarea alegerilor. Jandarmeria a transmis că voturile se află într-o zonă restricţionată și păzită, la care nimeni nu a avut acces.

Poliţia a început o anchetă şi va ridica imaginile pentru verificări.