Cine va câştiga un SAMSUNG SMART TV Ultra HD Curbat cu diagonala de 165cm?

Pe lângă o maşină Citoen C3, Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu vor oferi luni, în Deşteptarea, şi marele premiu al concursului Deşteptarea TV: cel mai modern televizor al zilelor noastre, uimitorul SAMSUNG SMART TV Ultra HD Curbat cu diagonala de 165cm.

După ce au dat zilnic câte un televizor Samsung Smart TV UE40H6200AWXXH, cu diagonala de 101 cm, luni, Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu se pregătesc să ofere cel mai dorit televizor al zilelor noastre: un SAMSUNG SMART TV Ultra HD Curbat cu diagonala de 165cm.

Noua gamă Samsung Curved UHD le oferă utilizatorilor o experiență de vizionare mult mai intensă, datorită câmpului de vizualizare lărgit și adâncimii imaginii. Curbura televizorului mărește dimensiunile câmpului de vizionare printr-un efect de panoramare, iar distanța este egală de la oricare punct al acestuia către ochi, ceea ce duce la minimalizarea distorsiunilor de la marginea ecranului.

În urma unei cercetări realizate de Samsung la nivel global cu scopul de a le oferi utilizatorilor cea mai captivantă și plăcută experiență TV, s-a observat că experiența utilizatorului este mult îmbunătățită la o distanță de 3 – 4 m. Astfel, Samsung a dezvoltat o curbură optimă de 4,200 R, capabilă să redea cea mai bună calitate a imaginii la această distanță. În același timp, forma ecranului respectă anatomia ochiului, ceea ce aduce un plus de confort.

În plus, ecranele curbate oferă un contrast mai bun, deci imagini mai clare. Auto Depth Enhancer este algoritmul care ajustează automat contrastul pentru o profunzime mai ridicată a imaginii oferind în același timp un efect 3D fără ochelari. Totodată tehnologia PurColor intensifică culoarea redată de televizoarele UHD cu ecran curbat.

Funcțiile Smart au fost actualizate pentru a îmbunătăți și mai mult experiența oferită utilizatorilor. Astfel, funcția Multi link aduce posibilitatea de multitasking pe televizor, permițându-le utilizatorilor să împartă ecranul în două zone pentru a putea urmari un canal TV si a naviga pe internet sau în aplicații, în același timp.

Ultimele zile pentru înscrierea la concursul Deşteptarea TV

După ce ai auzit la Europa FM, în emisiunea matinală, semnalul ‘DEŞTEPTAREA LA TELEVIZOR’ trimite SMS la numărul 1721 (SMS cu tarif normal, valabil în reţelele de telefonie mobilă Vodafone, Orange şi Cosmote) cu textul TELECOMANDA, urmat de numele tău complet şi oraşul în care asculţi Europa FM.

Sunt înscrişi în concurs doar participanţii care au trimis SMS-uri valide (de forma specificată mai sus), ce au fost recepţionate de către Europa FM în intervalul de 10 minute de la momentul anunţării concursului.

Toţi participanţii care au trimis SMS-uri valide în perioada 02 iunie-27 iunie participă la extragerea din 30 iunie pentru marele premiu: 1 SAMSUNG SMART TV Ultra HD Curbat.