Confidenţialitate

Cine sunt Cristina Bălan, Vocea României, și Gabriel Bălan, ”jumătatea” alături de care își construiește viața și cariera? – VIDEO

Câştigătoarea sezonului cinci al show-ului „Vocea României“, Cristina Bălan a cucerit imediat ascultătorii Deșteptarea, miercuri, când noul ei single „Unbreakable” a câștigat sesiunea de radiovoting fără să primească vreun vot negativ.

Mulți își amintesc de artistă și din perioada Impact  (Cristina Haios), trupă alături de care a cântat la finalul anilor 90, mai întâi cu Rareș Timiș (1999-2009), apoi cu actualul ei soț, Gabriel Bălan (Mayer Vira).

Pasionată de muzică, mamă a doi copii, Cristina Bălan are ambiții mari și creează așteptări la fel de mari. Și-a propus să facă piese cu mult suflet, după cum dezvăluie în interviul acordat în exclusivitate Europa FM.

Toader Păun a invitat la interviu și pe soțul Cristinei Bălan, omul care este nelipsit din viața ei de ceva timp, inclusiv când vine vorba de parcursul profesional.

Piesa „Unbreakable” are un mesaj puternic, este produsă de Smash Production, muzica fiind compusă de către Cristina Bălan, Vanotek şi Anastasia Sandu, iar Cristina Bălan a scris versurile.

Planurile artistei, cum i s-a schimbat viața după Vocea României și cum arată un premiu cu multe zerouri câștigat la un concurs care caută cei mai talentați oameni, aflați din interviul Europa FM.