Confidenţialitate

Cine a câștigat un fotoliu de masaj Komoder Bari în această săptămână – VIDEO

După ce de luni până joi au sosit mesaje audio, prin WhatsApp, la numărul 0728.111.222, cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău, dacă ar putea vorbi?”, astăzi a fost desemnat, prin tragere la sorți, câștigătorul acestei săptămâni.

În fiecare zi, Vlad, George și Luca au ales cele mai amuzante răspunsuri pentru a intra în finala de azi.

Luni: “Marian, când mă iei și pe mine la o partidă de pescuit, unde să te relaxezi, poate, după un drill cu un crap de 13,3 kilograme, unde adrenalina ți-a crescut la 1000%?”, își imaginează un ascultător că ar spune fotoliul său.

Marți: “Dragul meu, ai un chintal/ Încă un kil și ești mortal/ Pentru arcurile mele/ Luptă dragile de ele/ Să te țină, să nu cazi/ Sperând c-ai fi mai ușor azi/ Să te maseze la spate/ La umeri, coapse sau coate/ Iar tu, de fericire/ Să faci mmmmm de mulțumire/ Ăsta-i scaunul perfect/ E prieten, nu obiect”, a spus Dănuț, din Galați.

Miercuri: “Deschid ușa, văd fotoliul, mă așez. Ooo, ce bine e! Fotoliul zice: I want to break free/ I want to break free”, ne-a transmis Dan, din București.

Joi: “Dormi în pace, dormi în liniște/Hai la mine, să te relaxez/ Dormi în pace, dormi în liniște/ Căci căldura te va-nsufleți”, a cântat ascultătoarea noastră Teo.

Câștigatorul din această săptămână a fost extras prin tragere la sorți, în direct, în Deșteptarea. Mesajul câștigător este cel de joi, cântecul de leagăn al ascultătoarei noastre Teo.

De luni până joi, prinde la începutul orei de concurs invitația lansată de Vlad, George si Luca pentru a trimite mesaje audio prin WhatsApp la  numărul 0728.111.222 cu răspunsul la întrebarea “Ce crezi că ar spune fotoliul tău dacă ar putea vorbi?”

Fii original! Fii cât mai creativ, iar vineri te-am putea premia în direct în Deșteptarea!

În fiecare vineri, în direct în Deșteptarea, afli dacă tu ai câștigat un fotoliu Komoder Bari, dotat cu sistem de masaj SL, muzică prin bluetooth, încălzire, reflexoterapie și masaj în zona capului cu perne de aer.