Cine a câştigat premii #livepeplaja în săptămâna 22 – 28 august 2016

Amintirile de pe plajă s-au transformat în gadgeturi cu ajutorul #livepeplaja şi în săptămâna 22 – 28 august.

Ca de fiecare dată, în concurs au intrat şi imaginile sau înregistările video încărcate în reţelele de socializare şi în săptămânile precedente.

De la accesorii pentru smartphone la drone, boxe portabile bluetooth, ochelari VR şi alte gadgeturi care să prelungească vacanţele, toate pot fi câştigate simplu de oricine îşi încarcă amintirile (postări publice) în reţelele de socializare adăugând şi hashtagul #livepeplaja.

În fiecare săptămână, până pe 4 septembrie, pe europafm.ro anunţăm premiile, în secţiunea concursuri online, pe care le puteţi câştiga cu ajutorul postărilor publice #livepeplaja de pe Facebook, Twitter şi Instagram.

În această săptămână, postând pe Facebook, Twitter şi Instagram imagini cu #livepeplaja au câştigat:

+ Carcasa rezistentă la apă pentru smartphone, testată cu succes și pe Plaja Europa FM. Carcasa este certificată IPX8 şi rezistă până la o adâncime de maxim 30 de metri.

#livepeplaja

A photo posted by razvan.tudurache (@razvan_tudurache) on

+ Kit mini trepied cu zoom optic 8x smartphone. Poate transforma telefonul mobil într-un aparat foto performant. A fost testat cu succes inclusiv cu modelele iPhone 6, 6S, 6plus, 5S, Samsung S7, S6, variantele edge ale acestora şi Note 4 şi 5.

I missed the beach! But now let's have fun!❤??? #livepeplaja #europafm #plajavenus #ocupammarea @radioeuropafm

A photo posted by Andreea Ioana (@andreeaioana5) on

+ Set 3 in 1 lentile pentru smartphone şi tabletă. Setul are incluse lentile super-wide, fish-eye şi macro. Cu ajutorul acestora vei putea fotografia de la peisaje, portrete şi interioare până la obiecte mici.