Cine a câştigat cu ajutorul postărilor #livepeplaja pe Facebook, Twitter sau Instagram în ultima etapă din această vară

castiga-premii-SmartProducst-cu-#livepeplaja-pe-Facebook-Twitter-si-Instagram

Până pe 5 septembrie aţi putut lua parte cu ajutorul postărilor publice cu hashtagul #livepeplaja de pe Facebook, Twitter sau Instagram la concursul care a adus săptămânal gadegturi şi accesorii pentru telefoanele mobile de la Smart-Products.ro.

De la accesorii pentru smartphone la drone, boxe portabile bluetooth, ochelari VR şi alte gadgeturi, toate au putut fi câștigate simplu în august şi septembrie  folosind în postările publice #livepeplaja sau dând share în profilele personale unor postări care au acest hashtag.

Postând pe Facebook, Twitter şi Instagram imagini cu #livepeplaja au câştigat:

+ VR Box – Ochelari realitate virtuala 3D
Grație obiectivului special, nu veți simți oboseală vizuală sau amețeli chiar dacă utilizați acești ochelari VR un timp îndelungat. Ochelarii sunt potriviți cu telefoane ce au diagonală de 4.7″ – 6.0″.

Set 3 in 1 lentile pentru smartphone şi tabletă. Setul are incluse lentile super-wide, fish-eye şi macro. Cu ajutorul acestora vei putea fotografia de la peisaje, portrete şi interioare până la obiecte mici.

#livepeplaja

A photo posted by Alexandra (@alexandrabanica570) on

Încărcător USB inteligent cu lampă. Este suficient să conectați dispozitivul la o priză de perete și apoi să vă bucurați de comoditatea încărcării a două dispozitive simultan și lumina caldă și liniștitoare emisă automat în întuneric, dacă activați această funcție.