Transformă amintirile de pe plajă în gadgeturi cu ajutorul #livepeplaja şi în săptămâna 22 – 28 august 2016

Postaţi-vă amintirile de la mare, de pe Plaja Europa FM sau de la Europa FM Live pe Plajă 2016 adăugând şi hashtagul #livepeplaja şi la finalul fiecărei săptămâni puteţi câştiga unul dintre premiile  oferite de Smart-Products.ro.

Oferim săptămânal de la accesorii pentru smartphone la drone, boxe portabile bluetooth, ochelari VR şi alte gadgeturi care să prelungească vacanţa.

În fiecare săptămână vom anunţa pe site-ul europafm.ro care sunt premiile care se pot câştiga. Practic toate postările publice de pe Facebook, Twitter sau Instagram, care au #livepeplaja intră în concurs, condiţia fiind să aibă legătură cu vara şi vacanţa la mare.

Un participant poate câştiga o singură dată un premiu în cadrul acestei campanii. În cazul în care se aplică un impozit pentru premiu, valoarea acestuia este suportată de Europa FM şi Smart Products.

În această săptămână, postând pe Facebook, Twitter şi Instagram imagini cu #livepeplaja poţi câştiga:

+ Carcasa rezistentă la apă pentru smartphone, testată cu succes și pe Plaja Europa FM. Carcasa este certificată IPX8 şi rezistă până la o adâncime de maxim 30 de metri.

+ Kit mini trepied cu zoom optic 8x smartphone. Poate transforma telefonul mobil într-un aparat foto performant. A fost testat cu succes inclusiv cu modelele iPhone 6, 6S, 6plus, 5S, Samsung S7, S6, variantele edge ale acestora şi Note 4 şi 5.

+ Set 3 in 1 lentile pentru smartphone şi tabletă. Setul are incluse lentile super-wide, fish-eye şi macro. Cu ajutorul acestora vei putea fotografia de la peisaje, portrete şi interioare până la obiecte mici.

Cine a câştigat premii #livepeplaja în săptămâna 22 – 28 august 2016