Confidenţialitate

Cinci zboruri TAROM București-Bruxelles, anulate marți și miercuri

Compania națională aeriană TAROM a anunțat că au fost anulate cinci zboruri între București și Bruxelles. E vorba de aeronave programate să decoleze marţi şi miercuri.

Compania precizează că pasagerii “vor fi acceptaţi la îmbarcare pe toate cursele operate de TAROM din Amsterdam, Paris, Frankfurt, Munchen şi Londra din 22 si 23 martie”.

“Având în vedere atentatele sângeroase care au avut loc în aceasta dimineata la Bruxelles, compania TAROM comunică pasagerilor că zborurile TAROM OTP-BRU-OTP (RO372, RO373, RO374 din data 22 martie 2016 si RO371, RO372 din 23 martie) se anulează. Pasagerii care deţin bilete pe aceste zboruri vor fi acceptaţi la îmbarcare pe toate cursele operate de TAROM din Amsterdam, Paris, Frankfurt, Munchen şi Londra din 22 si 23 martie”, a anunțat compania printr-un comunicat de presă.

Anterior, TAROM anunțase că a fost anulat zborul programat astăzi la ora 16.50 BucureștiBruxelles. Dimineață, o altă cursă a fost redirecţionată către aeroportul din Amsterdam.

Cei 83 de pasageri aflați la bordul avionului au aterizat în siguranță pe aeroportul olandez.

” Compania este în permanentă legatură cu reprezentanţii Ambasadei Romaniei la Haga în vederea asigurării suportului necesar pentru pasagerii şi cetăţenii români”, a precizat compania.

Și compania low-cost Blue Air a anunțat că anulează zborul BucureștiBruxellesBucurești de miercuri dimineață. Zborul va fi reprogramat tot mâine, 23 martie, la ora 17.05.

“Având în vedere gradul ridicat de incertitudine în privinţa momentului de redeschidere a Aeroportului Bruxelles Zaventem, compania Blue Air, pentru a reduce la minim disconfortul creat de această situaţie de forţă majoră, îşi anunţă pasagerii care au bilete pentru zborul 0B123/124 Bucureşti – Bruxelles – Bucureşti de mâine, 23 martie 2016, ca acesta va fi reprogramat în cursul dupa-amiezii de mâine cu următorul orar de zbor: 0B123 17:05 Bucuresti – 19:00 Bruxelles; 0B124 19:45 Bruxelles – 23:30 Bucuresti, toate fiind ore locale”.

Blue Air a mai precizat că pasagerii afectați de aceste schimbări se vor putea reprograma gratuit pentru orice alt zbor al companiei.