Confidenţialitate

Cinci motive pentru care acum este momentul potrivit să dai şansa unui cazino online (P)

Este probabil să ai lângă casă o mulţime de agenții de pariuri unde jucători consacraţi îşi depun zilnic pariurile. Dacă ai intrat vreodată în una dintre aceste locaţii atunci ai dat piept cu siguranţă de agitaţia cotidiană care domneşte într-o asemenea locaţie. Un du-te vino de jucători, unii la păcănele, alţii îndrăgostiţi de loto şi alţii care depun pariuri sportive. Este greu să te concentrezi în această aglomeraţie şi dacă ai luat decizia de a te adresa unui cazinou online atunci ai luat decizia corectă. Fără îngrămădeală, ofertă net superioară, intimitatea casei tale, 3 caracteristici majore cu care cazinourile online se impun în preferinţele gamblerilor.

Poţi juca de acasă

Vrei să depui un pariu sportiv? Nimic mai simplu, un singur click şi pronosticul este plasat! Vrei să învârți rolele unui slot? Nimic mai simplu, acelaşi click te va ajuta să vezi la treabă simbolurile care aterizează pe ecran. Şi toate acestea doar din intimitatea casei tale, acolo unde tu eşti stăpânul şi unde nimeni şi nimic nu te poate influenţa. Nu eşti obligat să stai la nici o coadă, să asculţi ieşirile nervoase ale jucătorilor care tocmai au pierdut un pariu şi mai ales de toate nu te expui nici unui pericol cum ar fi noua tulpină a virusului care deja înfioară omenirea de peste un an!

Sunt o mulţime de avantaje pe care acest mediu online le aduce, avantaje care vin la pachet cu deplină legalitate dar şi cu siguranţă în joc, astfel încât tu să te simţi cu adevărat în siguranţă atunci când alegi să învârți rolele slotului preferat sau să plasezi un pariu la jocul de ruletă. Cu alte cuvinte, faci ce vrei, atunci când vrei! Fără nici un program de funcţionare, mediul online îţi stă la dispoziţie all time, 24/24. Poţi juca oricând un slot fără să fii presat de programul restrictiv al unei agenţii, poţi să plasezi numerele de loto favorite la toate jocurile disponibile pe platformă şi chiar poţi juca live, la ora 2 din noapte de pildă, la unul dintre jocurile de masă care îţi aduc numai câştiguri.

Bonusurile la depunere sunt mai mari ca niciodată

Cu siguranţă că nu ai avut parte de multe bonusuri atunci când ai trecut pragul unei agenţii terestre, însă în mediul online, lucrurile se schimbă în proporţie de 100%. Pentru că au acces nelimitat un număr de jucători net superior celui care calcă zilnic o agenţie, cazinourile online se întrec în a-şi fideliza jucătorii. Ca exemplu, bonus de client nou are câteva avantaje deloc de neglijat, care îl fac atractiv în viziunea jucătorilor şi care contribuie decisiv la finalizarea intenţie de a deveni client:

  • Se primeşte o sumă de bani egală cu cea depusă, sau de cele mai multe ori suma primită poată să ajungă lejer până la 150% din depunere
  • În cadrul aceluiaşi bonus se adăugă un număr semnificativ de învârtiri gratuite la sloturile din selecţia platformei, număr care oscilează de obicei între 100 şi 150 de spinuri gratuite
  • Condiţiile de accesare sunt simple, trebuie doar să îţi creezi un cont de jucător valid pe platforma aleasă şi să îţi declari intenţia de revendicare a acestuia

Este adevărat că există câţiva termeni de rulare a acestui tip de bonus, termeni care la prima vedere pot înspăimânta jucătorii. În realitate, lucrurile sunt mult mai simple şi mult mai uşoare, de obicei rularea se regăseşte undeva la X30 din suma primită, un jucător cu puţină dedicaţie putând să completeze acest proces cu brio. Până la urmă sunt nişte bani care ţi se dau să îi joci, deci joacă-i!

Selecţia de jocuri

Poate că o comparaţie cu o casă de pariuri stradală pare puţin deplasată, însă merită adusă în discuție. Dacă vrei să joci un slot, ai parte numai de 2 sau 3 aparate care mai mereu sunt ocupate, vrei să pui numere la loto, stai la coadă, un pariu virtual ridică aceleaşi probleme şi cam pe aici se sfârşeşte oferta care te aşteaptă într-o asemenea locaţie. În mediul online însă lucrurile se măresc exponenţial. Mii de sloturi îţi stau la dispoziţie şi nu trebuie să stai la coadă pentru a accesa unul dintre ele. Vrei un pariu la loto? Singura dificultate este aceea de a alege din mulţimea de astfel de jocuri ofertate.

Te pasionează lozurile răzuibile? Acum le ai la dispoziţie în online într-un număr la care nu te-ai fi gândit vreodată! Jocurile de masă sunt preferatele tale? Ai acum la dispoziţie atâtea jocuri de masă şi atâtea variante încât o să-ți fie greu să alegi între blackjack, ruletă, baccarat sau poker. Poate că miza va face diferenţa în acest caz, dar acestea pornesc de la cele mai mici şi ajung în unele cazuri să depăşească zeci de mii de lei. Bugetul este singurul care poate face diferenţa, însă orice joc de masă ai accesa, vei participa imediat la joc, fără să aştepţi nici măcar câteva câteva secunde. Este marele avantaj pe care un cazinou online îl aduce jucătorilor, selecţie de jocuri impresionantă şi acces instantaneu la ea!

Promoţiile

De fiecare dată când un cazinou îşi măreşte oferta ai parte de promoţii care nu sunt de ratat. Un slot nou pus pe piaţa de iGaming va determina o promoţie din partea producătorului care îţi va acorda şansa de a participa gratuit la un turneu unde vei învârti rolele unor jocuri. În afară de asta, site-ul în sine poate fi iniţiatorul unei promoţii cu ocazia aniversării unui anumit număr de ani de la înfiinţare, promoţie care îţi va asigura de asemenea participarea gratuită la toate jocurile selectate şi incluse de către platformă în această promoţie.

Cu acelaşi titlu de promoţie se pot cataloga şi bonusurile în bani primite cu ocazia aniversării zilei tale de naştere, bani pe care îi poţi folosi la toată oferta site-ului online unde ai calitatea de client. Şi tot în aceeaşi categorie poţi include şi schema VIP pe care tocmai ai iniţiat-o, schemă care îţi va recompensa prestaţia pe site acordându-ţi puncte bonus care se vor transforma ulterior într-o minunată şansă de a-ţi mări aria de expertiză accesând segmente de ofertă la care nu te-ai fi gândit până acum.

Criptomonedele

Deşi puţin vehiculate ca şi metode de plată în ţara noastră, criptomonedele sunt în plină ascensiune ca şi instrumente de plată admise de către cazinourile online. Aşa cum ştii deja, majoritatea metodelor de plată acceptate într-un cazinou online sunt banalele deja carduri de credit sau de debit care poartă sigla Mastercard sau Maestro, sau portofelele electronice de tip Skrill sau Neteller. S-a renunţat la transferurile bancare pentru că durau prea mult şi erau costisitoare pentru ambele părţi, însă criptomonedele au început să înlocuiască cu succes această metodă.

În occident, deja platformele online le acceptă atât pentru depunere cât şi pentru retragere, în ţara noastră însă se pare că procesul este unul mai greoi. Oricum, criptomonedele se tranzacţionează extrem de uşor cu ajutorul unui portofel electronic, de unde se pot face atât depuneri cât şi retrageri în criptomoneda aleasă. În plus, utilizarea acestei metode îţi asigură anonimitate, nici un guvern sau bancă neavând drept de proprietate asupra acesteia.

Concluzie

Este mai accesibil un casino online comparativ cu unul offline? Cu siguranţă da, mai ales că îţi oferă intimitatea pe care nu o să o întâlneşti în nicio asemenea locaţie stradală. Pariază la jocul preferat din intimitatea casei tale şi bucură-te de toate beneficiile aduse de cazinourile virtuale. Fii responsabil, respectă-ţi suma alocată de joc şi te vei distra pe cinste.