Confidenţialitate

Cinci filme pe care să le vezi în 2020

True History of the Kelly Gang

George MacKay calcă pe urmele lui Mick Jagger și Heath Ledger și îl va interpreta pe Ned Kelly, un proscris australian din secolul al XIX-lea. Povestea se concentrează pe primii ani din viața acestuia și analizează felul în care acesta a intrat în lumea crimei. Justin Kurzel, regizorul filmului, este cunoscut pentru Snowtown, Macbeth și Assassin’s Creed.
Filmul va avea premiera în Marea Britanie pe data de 28 februarie.

Soul

Creat de Pixar, Soul vorbește despre felul în care sufletele își dezvoltă pasiunile și talentele în alte dimensiuni înainte de se contopi cu corpurile din lumea materială. Pete Docter, creatorul Monsters Inc, Up și Inside Out, este mintea din spatele acestei animații.
Soul va avea premiera în România pe 19 iunie .

Top Gun: Maverick

Tom Cruise revine pe marile ecrane în sequel-ul filmului Top Gun, film ce a avut un mare impact în 1986.
Filmul va avea premiera în Marea Britanie pe data de 17 iulie.

Wonder Woman 1984

Cel mai așteptat film cu o super-eroină din 2020 o are în prim-plan pe Gal Gadot. Filmul este un sequel pentru cel cu același nume apărut în 2017 și care a avut un succes imens.
Filmul va avea premiera în Romania pe data de 5 iunie.

No Time To Die

Unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2020, No Time To Die, noul film James Bond se presupune a fi unul dintre cele mai bune filme în care a jucat Daniel Craig.
”James Bond: No Time To Die” va avea premiera în Marea Britanie pe 2 aprilie 2020, urmând să apară pe 10 aprilie și în România.