Ciclonul OLAF – „vedetă” pe internet în ultimele 24 de ore. ANM: ciclonul a dispărut, de duminică vin ploile

În ultimele 24 de ore, povestea ciclonului „Olaf” a fost extrem de difuzată pe internet. Evident, informațiile privind starea vremii stârnesc interesul publicului. S-a vorbit, însă, foarte mult despre o răcire a vremii iar unele site-uri anunțau chiar ninsori importante aduse , de duminică, de acest ciclon.

Ciclonul polar „Olaf” a pierdut din intensitate. Mediatizat foarte mult în mediul online, fenomenul meteo extrem s-a disipat în Norvegia și nu mai reprezintă o amenințare pentru noi, a declarat meteorologul Mihai Huștiu.

Experții de la Administrația Națională Meteorologie explică: de duminică apar ploile în mai multe regiuni…și, de asemenea, ne spun care e povestea reală a ciclonului Olaf.

Sophie Dimulete:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Acest ciclon le amintește românilor pasionați de film de povestea omului de zăpadă Olaf, persoanjul din animația „Regatul de Gheață”. Olaf își dorea să afle cum este să fii om de zăpadă în timpul verii. Însă, când a fost atins de razele soarelui, acesta a început să se topească.

Evident, în mediul online au apărut și au fost distribuite sute de mesaje ironice legate de faptul că recent DNA a anunțat că ancheta care îl vizează pe președintele PSD, Liviu Dragnea (a treia pentru corupție) a pornit de la două anchete OLAF (Oficiul european pentru Combaterea Fraudelor).

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS