Confidenţialitate

Christoph Daum: “Plec acum sau continuăm pînă în 2020”

Christoph Daum e tranșant în ceea ce privește viitorul său la conducerea naționalei României: fie pleacă acum, fie obține un nou mandat, pînă în 2020, pentru a continua procesul de reconstrucție a echipei.

Tehnicianul german a prezentat Comitetului Executiv al federației române de fotbal un raport privind activitatea sa de selecționer.

După criticile primite în urma evoluțiilor sub așteptări din campania de calificare la Cupa Mondială, Daum vrea să discute cu președintele FRF Răzvan Burleanu despre prelungirea contractului său, care expiră anul acesta, la finalul preliminariilor. El spune că are nevoie de timp pentru a-și implementa ideile și subliniază că vrea să ajute la dezvoltarea întregului fotbal românesc.

Echipa națională are șanse minime să meargă la Mondialul din Rusia – se află doar pe locul 4 în grupa sa de calificare – iar Daum a ajuns în Comitetul Executiv după ce Burleanu a spus că o eventuală despărțire de tehnicianul german va fi luată în calcul numai după finalizarea unei proceduri de analiză.