Christoph Daum: “Nu am nicio ofertă. Am contract cu FRF”

Christoph Daum dezminte zvonurile privind o posibilă plecare a sa în fotbalul arab. După ce presa sportivă a scris că tehnicianul german ar fi primit o ofertă avantajoasă din Arabia Saudita, Daum spune că nu se pune problema să renunțe la funcția de selecționer al României.

El susține că președintele federației române de fotbal, Răzvan Burleanu, i-ar fi propus chiar prelungirea contractului care expiră după campania de calificare la Cupa Mondială de anul viitor.

Daum precizează însă că a cerut mai mult timp de gîndire, deoarece acum se concentrează doar la următoarea confruntare din preliminarii, meciul decisiv cu Polonia, programat la 10 iunie. Selecționerul a adăugat că staff-ul sau îi monitorizează îndeaproape pe tricolorii care evoluează în străinătate iar el personal va merge curînd în Spania, pentru a discuta cu cei doi români din Primera Division, Florin Andone și Alin Toșca.

Christoph Daum a mai spus că speră ca la amicalul cu Chile, care se va disputa la 13 iunie, pe Cluj Arena, echipa națională să aibă parte de un public cît mai numeros.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS