Confidenţialitate

Christoph Daum: “Nu am nicio ofertă. Am contract cu FRF”

Christoph Daum dezminte zvonurile privind o posibilă plecare a sa în fotbalul arab. După ce presa sportivă a scris că tehnicianul german ar fi primit o ofertă avantajoasă din Arabia Saudita, Daum spune că nu se pune problema să renunțe la funcția de selecționer al României.

El susține că președintele federației române de fotbal, Răzvan Burleanu, i-ar fi propus chiar prelungirea contractului care expiră după campania de calificare la Cupa Mondială de anul viitor.

Daum precizează însă că a cerut mai mult timp de gîndire, deoarece acum se concentrează doar la următoarea confruntare din preliminarii, meciul decisiv cu Polonia, programat la 10 iunie. Selecționerul a adăugat că staff-ul sau îi monitorizează îndeaproape pe tricolorii care evoluează în străinătate iar el personal va merge curînd în Spania, pentru a discuta cu cei doi români din Primera Division, Florin Andone și Alin Toșca.

Christoph Daum a mai spus că speră ca la amicalul cu Chile, care se va disputa la 13 iunie, pe Cluj Arena, echipa națională să aibă parte de un public cît mai numeros.