Christoph Daum a stabilit lotul pentru meciurile cu Armenia și Muntenegru

Selecționerul Christoph Daum a anunțat lotul echipei naționale pentru meciurile cu Armenia și Muntenegru, din preliminariile Cupei Mondiale.

Printre cei 23 de fotbaliști convocați sunt și câteva apariții “surpriză”, a căror prezență este însă explicată de tehnician într-un clip video pe site-ul ofcial al Federației.

Astfel, portarul lui FCSB, Florin Niță îi ia locul lui Silviu Lung Jr. ca a 2-a rezervă după Tătărușanu și Pantilimon, Adi Popa apare în atac deși nu joacă în Anglia la Reading, iar dinamovistul Steliano Filip se numără printre fundași deși a avut evoluții mediocre în ultima vreme.

Deasemenea, Ciprian Deac de la CFR Cluj a primit și el o șansă, la fel ca Alex Maxim, care abia s-a transferat la Mainz.

Dintre jucătorii tineri, în lotul “de bază” au mai intrat apărătorii Bogdan Ţîru și Cristi Ganea de la FC Viitorul, Alex Băluță de la CS U Craiova, sau alt fost fotbalist al oltenilor – Andre Ivan, ajuns vara aceasta la Krasnodar.

Pe lista fotbaliștilor la care se va putea apela la nevoie, apar Budescu, Moți sau Gicu Grozav, dar și jucători din “noul val”, ca Mățel, Nedelcu, Dorin Rotariu, Florin Tănase sau Nedelcearu.

România va întâlni Armenia pe Arena Națională la 1 septembrie, iar la 4 septembrie va juca în deplasare cu Muntenegru.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS