Christina Applegate și Linda Cardellini joacă în noul serial ”Dead to Me”

”Dead to Me”, un nou serial produs de CBS Television Studios pentru Netflix, va avea premiera pe 3 mai. ”Dead to Me” îi are în distribuție pe Christina Applegate (Jen), Linda Cardellini (Judy), James Marsden (Steve), Ed Asner (Abe) și Brandon Scott (Nick).

Jen (Christina Applegate) este o văduvă sarcastică, determinată să afle adevărul despre moartea soțului ei în urma unui accident de mașină, în care criminalul a fugit. Judy (Linda Cardellini) este o optimistă cu spirit liber care a suferit o pierdere recentă. Atunci când cele două femei se întâlnesc într-un grup de sprijin, devin prietene bune, în ciuda personalităților lor diametral opuse.

Însă în timp ce discută la un pahar de vin despre pasiunea lor comună pentru The Facts of Life, Judy se străduiește cu disperare să o protejeze pe Jen de un secret șocant care îi poate distruge viața. Dead to Me, creat de Liz Feldman (2 Broke Girls, One Big Happy), este o comedie neagră care creează dependență și pătrunde în lumea durereroasă, nefiltrată și bizar de amuzantă a durerii, pierderii și uitării.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS