Chris Noth din ”Totul despre sex” va juca la Teatrul Metropolis în spectacolul ”Brâncuşi”

Actorul american Chris Noth, care a venit pentru prima dată în România, la invitaţia regizorului şi prietenului său Mick Davis, pentru a vedea spectacolul “Paganini”, a declarat că s-a hotărât şi că abia aşteaptă să joace în spectacolul ”Brâncuşi”, ce va fi pus în scenă la Teatrul Metropolis.

”A fost unul dintre cele mai bune spectacole pe care le-am văzut. Actorii români sunt extraordinari, mult mai buni decât mă aşteptam.

M-am hotătât şi abia aştept să joc la Teatrul Metropolis în spectacolul «Brâncuşi» de Mick Davis şi produs de George Ivaşcu.

Îmi place Bucureştiul, deoarece este un oraş extraordinar. Îi mulţumesc lui Mick Davis pentru invitaţie şi lui George Ivaşcu pentru faptul că m-am simţit extraordinar”, a declarat Chris Noth. 

Chris Noth, născut pe 13 noiembrie 1954, lucrează în acestă perioadă la Budapesta, unde filmează pentru serialul ”Tyrant”.

Actorul a devenit cunoscut publicului român pentru rolurile sale Mr. Big din serialul “Totul despre sex/ Sex and the City”, Mike Logan din ”Lege şi ordine” şi soţul Juliannaei Margulies în ”Soţia perfectă/ The Good Wife”.

Foto: Featureflash Photo Agency / Shutterstock.com

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS