Chitaristul Ronnie Wood spune că Rolling Stones va intra în studio înainte de Crăciun

După o pauză mai mare de 10 ani, Rolling Stones este pe cale de a înregistra noi materiale.

Cel mai recent album al trupei, ”A Bigger Bang” a fost lansat în septembrie 2005. Discul a urcat pe locul 2 în topurile din Marea Britanie şi pe locul 3 în SUA. De atunci, au mai scos doar două piese noi One More Shot” şi “Doom and Gloom”.

Keith Richards a sugerat în septembrie, anul acesta, că trupa va începe să lucreze la cel de-al 23 album de studio, conform lansărilor din UK. Până acum, Rolling Stones a lansat 22 de albume în UK şi 24 în SUA.

Richards a declarat că vor începe înregistrările în aprilie 2016, după ce vor încheia turneul din America Latină. La începutul anului viitor, grupului britanic va pleca într-un turnu care va cuprinde oraşe precum Brazil, Ciudad de Mexico, Lima şi Bogota.

Însă, chitaristul Ronnie Wood a mărturisit, într-un interviu acordat pentru un post de radio australian, că Rolling Stones plănuieşte să înregistreze noi materiale mult mai devreme, adică înainte de Crăciun.

“E posibil să intrăm în studio în decembrie să înregistrăm câteva piese, să vedem ce se întâmplă. Vom începe aşa, să vedem cum decurg lucrurile. Le luăm pe rând”, a spus Ronnie Wood.

Rolling Stones, înfiinţată la Londra, în 1962, este una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. Trupa este formată din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood. Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă. Formaţia a concertat şi la Bucureşti, în iulie 2007.