Confidenţialitate

Chitaristul Joe Perry a fost dus de urgenţă la spital, după ce i s-a făcut rău pe scenă

Chitaristul Joe Perry, cofondator al trupei Aerosmith şi membru al supergrupului The Hollywood Vampires, a fost dus de urgenţă la spital, duminică seară, după ce i s-a făcut rău pe scena Coney Island Amphitheater, New York, unde susţinea un concert, potrivit News.ro.

Potrivit alternativenation.net, Joe Perry a fost transferat în stare stabilă la Columbia Presbyterian Trauma Hospital, însă motivele stării sale nu sunt cunoscute.

Aparent, Joe Perry a avut o criză cardiacă, în jurul orei locale 21.30, când s-a aplecat asupra chitarei sale şi a căzut inconştient.

The Hollywood Vampires a continuat show-ul, în timp ce chitaristul a fost dus la spital.

Pe paginile de Instagram şi Facebook ale supergrupului american, din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp, Robert DeLeo (Stone Temple Pilots), Matt Sorum (Guns N’ Roses şi Velvet Revolver), Tommy Henriksen (Alice Cooper Band) şi compozitorul şi multi-instrumentistul Bruce Witkin, a fost publicat un mesaj care face referire la starea sa.

”Starea lui Joe Perry este stabilă şi el se odihneşte. Fraţii lui vampiri şi fanii îi doresc o recuperare rapidă”.

Joe Perry, în vârstă de 65 de ani, este membru al grupurilor Aerosmith şi The Hollywood Vampires, de la înfiinţarea acestora, din 1970, respectiv 2015.

În urmă cu o săptămână, el a declarat pentru revista Rolling Stone că nu se poate gândi la un turneu de adio cu Aerosmith şi că o nouă eră se arată la orizont.

În prezent, el se află în turneu cu The Hollywood Vampires, iar în toamna acestui an Aerosmith are programată o serie de concerte.

Joe Perry a concertat la Bucureşti, în 2010, alături de Aerosmith, şi în 2016, împreună cu The Hollywood Vampires.

Foto: Joe Perry/Facebook