Confidenţialitate

Chirurgia robotică

În această săptămână vorbim despre chirurgia robotică, avantajele acestei tehnici, și afecțiunile pentru care reprezintă cea mai bună variantă chirurgicală pentru pacient.

Chirurgia robotică
permite efectuarea unor operații complexe cu o mare precizie. Este cea mai avansată tehnică chirurgicală minim-invazivă, realizată cu ajutorul Robotului de ultimă generație da Vinci Xi, cel mai modern și performant sistem computerizat care se interpune între chirurg și pacient.

Chirurgia robotică depășește astfel anumite limitări ale chirurgiei laparoscopice – prin perspectiva 3D și HD. Mai mult, prin rotația la 540 de grade a brațelor robotului, medicul beneficiază de o vizibilitate mărită de până la 10 de ori, claritate și precizie milimetrică. Pe scurt, aduce o calitate extraordinară actului medical.

Acest tip de chirurgie își dovedește eficiența în mod special în urologie, ginecologie și bariatrie și, în general, în cazuri dificile, în care statusul pacientului este complex prin natura afecțiunilor și istoricului medical.

 

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.