Chef Cezar Munteanu la Medium Rare – INTERVIUL VIDEO COMPLET

„Fie că începem ziua cu Hristos a înviat, fie că o începem punând la marinat carnea pentru grătarul de la prânz, se anunță o zi cu bucurii multiple, multe dintre ele provenind din sfera culinară”, începe Adrian Hădean emisiunea Medium Rare în care ne oferă o ântâlnire specială cu chef Cezar Munteanu, „unul dintre cei mai activi bucătari români ai momentului, și când spun activ mă refer la timpul muncit în afara bucătăriei, pentru că altfel, dacă ai ales meseria asta și o practici zi de zi, n-ai de ales și trebuie să fii foarte activ”.

Chef Cezar Munteanu a ajuns de la spălator de vase la bucătar al unor personalităţi ca Nadia Comăneci şi Hillary Clinton sau alţi preşedinţi de stat.

Invitatul lui Adrian Hădean de la Medium Rare şi-a început cariera de chef în bucătăria părinţilor, la Mangalia, pe vremea când abia intra în adolescenţă.

Printre altele, Cezar Munteanu predă astăzi management culinar, este implicat în campanii pentru promovarea unei alimentaţii corecte şi este un susţinător al mişcării slow-food.