Confidenţialitate

Charlie Sheen spune că nu a infectat cu HIV pe niciuna dintre partenerele sale

Actorul american Charlie Sheen a declarat într-un interviu recent că nu a infectat cu HIV pe niciuna dintre partenerele sale sexuale, după ce a fost diagnosticat cu acest virus care declanşează SIDA, potrivit bbc.com.

Starul american a discutat despre viaţa lui personală într-un interviu cu Piers Morgan, fost editor al tabloidului Daily Mirror, în cadrul unei emisiuni speciale, ”Evening With Charlie Sheen”, ce a fost filmată la Theatre Royal din Londra.

Întrebat dacă a întreţinut raporturi sexuale neprotejate după ce a aflat că este seropozitiv, Charlie Sheen a răspuns: ”Nu am făcut asta niciodată. Pentru că nu aş face nimănui aşa ceva. Chiar nu aş face-o! Cum aş putea să îi explic acelei persoane, după aceea?”.

Afirmaţiile sale vin însă în contradicţie cu acuzaţiile formulate de unele dintre fostele sale partenere sexuale, care au spus că au întreţinut raporturi sexuale neprotejate cu Charlie Sheen, într-o perioadă în care acesta ştia deja că era seropozitiv.

”Nimeni nu a fost infectat de mine. Nimeni”, a insistat actorul, în discuţia sa cu Piers Morgan.

”Ele revendică acum tristeţea şi mila opiniei publice, însă asta e vina lor, iar eu ştiu prea bine care este adevărul”, a adăugat actorul american, referindu-se la unele dintre fostele sale partenere sexuale.

În ciuda afirmaţiei sale, potrivit căreia nu a făcut sex neprotejat după diagnosticarea cu HIV, actorul a recunoscut totuşi că nu le-a spus tuturor partenerelor sale că era infectat cu această boală transmisibilă pe cale sexuală.

”Doar de vreo două ori nu am spus partenerelor mele acest lucru, deoarece, în ultimele 25 de ori când am spus cuiva asta, acele persoane au folosit informaţia împotriva mea, s-au folosit de boala mea pentru a obţine faimă şi câştiguri financiare”, a adăugat starul american.

Charlie Sheen, fostul star al serialului de comedie ”Doi bărbaţi şi jumătate”, a anunţat în mod public că este seropozitiv, în noiembrie 2015, şi a confirmat în acelaşi anunţ faptul că a fost diagnosticat cu HIV în urmă cu mai mulţi ani.

Sursă: News.ro